24-32 uur per week, Zeist

Ben jij die fijne administratieve collega die met plezier de financiële administratie afhandelt? Graag ontwikkelt en collega's wilt helpen? Dan zoeken wij jou! Reageer via de solliciteerbutton!

Wie zijn wij?
Youké helpt. Daar waar het echt nodig is. En zo lang als noodzakelijk. In moeilijke omstandigheden, vanuit kennis en expertise. Samen.
We zijn het team aan het bouwen van de financiële administratie en op zoek naar nieuwe collega’s. De afdeling Financiën zorgt voor een tijdige en juiste financiële administratie voor Youké en het samenwerkingsverband KOOS in Utrecht en MetMaya in de regio Eemland. Wij zijn gehuisvest in Zeist.

Wat ga je doen?
Je verzorgt de crediteurenadministratie, gaat banken & kassen verwerken, verzorgt de betalingen en helpt mee in het ontwikkelen van het proces van debiteuren bewaking. Je controleert en verwerkt ingekomen facturen, codeert deze en zorgt voor een tijdige betaling. Je draagt zorg voor archivering van boekhoudkundige documenten. Je hebt een centrale plek binnen onze organisatie en vindt het leuk om collega’s te helpen bij vragen die ontstaan en staat externe partners (bijvoorbeeld leveranciers) te woord.

Wie zoeken wij?

  • Je bent iemand die kritisch is op de uitvoering van je werkzaamheden, servicegericht is en goed overzicht weet te houden.
  • Een pre is een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Financieel Administratief.
  • Je bent een proactieve collega die anderen graag helpt.
  • Je bent gewend om te werken met MS Office.
  • Het is een pre als je met Visma.net en Spend Cloud hebt gewerkt.
  • Je houdt van een open en eerlijke communicatie, net als wij.
  • Efficiency verbeteringen zie jij snel en die weet je te benoemen naar jouw collega’s.

Wat bieden wij?

Werken bij Youké betekent werken in een gedreven, inspirerende en leuke organisatie. Binnen onze organisatie is veel energie, inspiratie, ruimte voor samenwerking en we vinden het belangrijk om lol te maken met elkaar. Je maakt deel uit van onze collegiale en missie gedreven organisatie die volop in ontwikkeling is.

  • Wij bieden je een uitdagende baan als medewerker Financiële Administratie in een organisatie met een prettige werksfeer. Je standplaats bij start is Zeist. Deels thuiswerken is mogelijk zodra de inwerkperiode is afgerond.
  • Je komt te werken in een ervaren team van collega's, waar jij van hen kunt leren en zij van jou.
  • Wij bieden je een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlengen naar een vast contract.
  • Salariëring in schaal 6 met een maximumsalaris van € 3.593,51 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur. Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-Jeugdzorg.
  • Mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Daarnaast hebben wij onze eigen Youkedemy en je krijgt toegang tot ons online leerplatform.
  • Een goede thuiswerkregeling met een ruime vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek.
  • Een werkgever die aandacht heeft voor de vitaliteit van haar werknemers, geleid door ons interne vitaliteitsteam.

Bij Youké is iedereen welkom. Onze medewerkers maken het verschil. We bieden ruimte aan iedereen en gebruiken de kracht van diversiteit om samen te excelleren met talent als basis.

Solliciteren
Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Arijan Gulden (teamhoofd FA en SA) 0651189065 of via agulden@youke.nl. Kijk voor meer informatie over Youké op onze site www.youke.nl. Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV via de solliciteerbutton (vacaturenummer 20240969).


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Zeist
Functiegroep:
Zorgprofessional MBO
Aantal uur:
In overleg
Salarisschaal:
Schaal 6 | CAO Jeugdzorg
Dienstverband:
Bepaalde/onbepaalde tijd