Arbeidsvoorwaarden

We zijn blij met onze medewerkers. Daarom krijg je bij Youké naast een passend salaris en vakantiedagen:

  • Mogelijkheden en een ruim opleidingsbudget om jezelf voortdurend te ontwikkelen en aan je (her)registratie te voldoen. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons eigen opleidingsportaal van de Youkademy,
  • Faciliteiten voor hybride werken, waaronder een ruime vergoeding voor een goede thuiswerkplek,
  • Professionele ruimte, zodat je de vraag van de cliënt centraal kan stellen en samen met het specialistische gebiedsteam kan doen wat nodig is,
  • Aandacht voor jouw vitaliteit. Onder andere met ons programma YouFit, voor en door collega’s,
  • Professionele, enthousiaste, ondernemende en creatieve collega’s waarmee je samenwerkt in een innovatieve organisatie!

Stage

Bij Youké werken meer dan 500 professionals van wie jij kan leren. We geven je graag de kans om je in onze boeiende en ondernemende organisatie verder te ontwikkelen. Als stagiair sluit je aan bij een van onze (ambulante) teams. Zo doe je praktijkervaring op. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding. Met aandacht voor wie je bent en de vragen die je hebt.  

Natuurlijk ontvang je een ook stagevergoeding zoals afgesproken in de CAO Jeugdzorg.  (hoofdstuk 8).   

Nieuwsgierig naar onze stageplaatsen? Check dan de vacaturepagina. Staan er geen stagevacatures? Dan zijn alle beschikbare plekken helaas vervuld.  

Bekijk stagevacatures

Aangenomen! En dan?

Wat leuk dat je bij Youké komt werken! Elk kwartaal organiseren we een ochtend waarop alle nieuwe medewerkers samenkomen. Je leert andere nieuwe collega’s kennen, hoort over de ambities van Youké, maakt kennis met de ondersteunende diensten en krijgt als dat nodig is een korte introductie over onze systemen. Ga je aan de slag als hulpverlener? Dan krijg je ook een training over ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).